Skip to main content

De kracht
van CSbv

Onze kracht zijn de korte lijnen en de flexibiliteit. Geen uitdaging gaan we uit de weg. Door de diversiteit aan technieken en toepassingen is geen project te klein of te groot. Van werkplan tot foto’s van het eindresultaat.

Ontzorgen en snel schakelen

Wij pakken het totaalproject voor u op en ontzorgen u volledig. 24/7 zijn wij bereikbaar en door onze vakkundigheid en korte lijnen kunnen wij snel schakelen en inspelen op de behoefte van onze opdrachtgever.

Infra en transport

Naast laswerkzaamheden is Carlo, voornamelijk op projectbasis, aan de slag gegaan als installateur van stadsverwarming en WKK-installaties. Al diverse grote projecten zijn hiervan voorzien. Ook transport is een tak die uiteindelijk is toegevoegd aan het bedrijf. Sindsdien opereert het bedrijf onder de gezamenlijk noemer CSbv, waaronder CSlastech, CSinfra en CStransport vallen.

Ons ontstaan

Na jarenlang gewerkt te hebben als monteur/lasser aan vrachtwagens en grondverzetmachines, is Carlo Schrier eind 1987 gestart als zelfstandig ondernemer. Carlo richtte zich hiermee op laswerkzaamheden in de tuinbouw, maar al snel kwam hier het installeren van technische installaties, met name utiliteitsbouw, en boven- en ondergrondse leidingbouw bij.

CSbv wordt vertrouwd door professionals over de hele wereld:

Neem vrijblijvend contact met ons op