Home Over ons

Laswerkzaamheden in de tuinbouw

Na jarenlang gewerkt te hebben als monteur/lasser aan vrachtwagens en grondverzetmachines, is Carlo Schrier eind 1987 gestart als zelfstandig ondernemer. In eerste instantie richtte Carlo zich hiermee op laswerkzaamheden in de tuinbouw (kasverwarming installaties), maar al snel kwam hier het installeren van technische installaties, met name utiliteitsbouw, en boven- en ondergrondse leidingbouw bij.

 

Infra en transport

Naast laswerkzaamheden is Carlo, voornamelijk op projectbasis, aan de slag gegaan als installateur van stadsverwarming en WKK-installaties. Al diverse grote projecten zijn hiervan voorzien. Ook transport is een tak die uiteindelijk is toegevoegd aan het bedrijf. Sindsdien opereert het bedrijf onder de gezamenlijk noemer CSbv, waaronder CSlastech, CSinfra en CStransport vallen.

 

Ontzorgen en snel schakelen

De kracht van CSbv zijn de korte lijnen en de flexibiliteit. Geen uitdaging gaan ze uit de weg. Door de diversiteit aan technieken en toepassingen is geen project te klein of te groot. Van werkplan tot foto’s van het eindresultaat. Wij pakken het totaalproject voor u op en ontzorgen u volledig. 24/7 zijn wij bereikbaar en door onze vakkundigheid en korte lijnen kunnen wij snel schakelen en inspelen op de behoefte van onze opdrachtgever.

 

Toonaangevende projecten

CSbv heeft gewerkt aan enkele toonaangevende projecten. Of het nu ging om lassen, boren of het transport van buizen. CSbv zorgt er keer op keer voor dat de opdrachtgevers tevreden zijn over de service, snelheid en kwaliteit van de geleverde projecten.

 

Bekijk onze projecten

Over ons

CSbv bestaat uit een drietal divisies die los inzetbaar zijn en ook optimaal samenwerken. CSbv werkt projectmatig en denkt drie stappen vooruit. Inzicht, technische kennis, planmatig werken, korte lijnen en vooruitdenken zijn punten waarmee wij ons onderscheiden. 

 VCA gecertificeerd