Skip to main content

Complete infra Park 2020 Hoofddorp

Volledig recyclebare en complete infrastructuur voor WKO-installatie voor Park 2020 in Hoofddorp.

CSbv kan met trots vertellen, dat zij op een volledig recyclebare manier de complete infrastructuur voor WKO-installatie (warmte/koude opslag) op zich heeft genomen voor Park 2020 in Hoofddorp.

Grote bedrijven als BSH (Bosch Siemens huishoudapparatuur), Fiftpro en Fox Reizen zijn al op het kantorenpark gevestigd en Bluewater Energie Services is in aanbouw.

Duurzame materialen

CSbv is in de arm genomen om te helpen bij de bouw van Park 202 op kantorenpark Beukenhorst Zuid in Hoofddorp. Park 2020 is een bedrijvenpark dat wordt gebouwd op een half verdiepte parkeergarage van circa 40.000 m². Het bedrijvenpark wordt gebouwd met duurzaam asfalt en volgens het cradle-to-cradle (C2C) principe. Het principe hiervan is dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product.

Breeam certificaat

Park 2020 is gerealiseerd met het Breeam certificaat. Dit is het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld. Voor de bouw wordt gebruik gemaakt van materialen vanuit een gedachte dat deze zo min mogelijk vervuiling opleveren, de natuur niet verwarmen en dus vervangbaar zijn. De materialen moeten een lange gebruiksduur hebben en tot slot kunnen worden gerecycled voor hergebruik.

Neem vrijblijvend contact met ons op