Skip to main content

Transport buizen Leiding over Noord

In opdracht van Isoplus Benelux BV verzorgde CStransport het transport van de leidingen naar Nederland.

Transport van buizen per trein

Door adequaat te handelen met korte lijnen en een zeer oplossingsgerichte denkwijze heeft CSbv van Isoplus de opdracht gekregen om het logistieke verhaal op de rit te zetten. De leidingen zijn per trein van Oostenrijk naar Zwijndrecht getransporteerd waar de buizen als tussenopslag bij Van Leeuwen Buizen hebben gelegen.

Transport met onze nieuwe Scania Euro 6

Vervolgens zijn de buizen naar Pijnacker getransporteerd, waar ze op de 5.000 m2 verhard buitenterrein van CSbv zijn opgeslagen. Uiteindelijk worden de specifieke buizen en bochten door onze Scania Euro 6 met 60 ton/mtr autolaadkraan en uitschuifbare semi-dieplader (VSE gestuurd) getransporteerd naar de eindbestemming. Tijdens dit soort specifieke opdrachten moet alles kloppen en aan alles gedacht zijn; hiervoor bent u bij CSbv voor aan het juiste adres.

Samenwerking met Isoplus Benelux BV

Carlo Schrier van CSbv heeft al vele jaren een zeer goede relatie met Isoplus Benelux BV (producent van voorgeïsoleerde leidingen). Door onze manier van denken en werken kunnen wij uitstekend met elkaar overweg. Mede door de sterke onderlinge relatie is deze opdracht naar CSbv gegaan.

Neem vrijblijvend contact met ons op