Home Projecten Park 2020

Park 2020

CSbv kan met trots vertellen, dat zij op een volledig recyclebare manier de complete infrastructuur voor WKO-installatie (warmte/koude opslag) op zich heeft genomen voor Park 2020 in Hoofddorp.

Grote bedrijven als BSH (Bosch Siemens huishoudapparatuur), Fiftpro en Fox Reizen zijn al op het kantorenpark gevestigd en Bluewater Energie Services is in aanbouw.

 

Duurzame materialen

In 2011 is CSbv in de arm genomen om te helpen bij de bouw van Park 202 op kantorenpark Beukenhorst Zuid in Hoofddorp. Park 2020 is een bedrijvenpark dat wordt gebouwd op een half verdiepte parkeergarage van circa 40.000 m². Het bedrijvenpark wordt gebouwd met duurzaam asfalt en volgens het cradle-to-cradle (C2C) principe. Het principe hiervan is dat alle gebruikte materialen na hun leven in het ene product, nuttig kunnen worden ingezet in een ander product. 

 

Breeam certificaat

Park 2020 is gerealiseerd met het Breeam certificaat. Dit is het belangrijkste en meest gebruikte duurzaamheidskeurmerk voor gebouwen ter wereld. Voor de bouw wordt gebruik gemaakt van materialen vanuit een gedachte dat deze zo min mogelijk vervuiling opleveren, de natuur niet verwarmen en dus vervangbaar zijn. De materialen moeten een lange gebruiksduur hebben en tot slot kunnen worden gerecycled voor hergebruik.

Terug naar projectoverzicht

Over ons

CSbv bestaat uit een drietal divisies die los inzetbaar zijn en ook optimaal samenwerken. CSbv werkt projectmatig en denkt drie stappen vooruit. Inzicht, technische kennis, planmatig werken, korte lijnen en vooruitdenken zijn punten waarmee wij ons onderscheiden. 

 VCA gecertificeerd