Home Projecten Volledige infra voor OV terminal Breda

Volledige infra voor OV terminal Breda

CSbv heeft de volledige infra verzorgd voor de Openbaar Vervoer Terminal (ProRail OVT trein station) in Breda. Het volledige WKO leidingnetwerk is door CSbv op nauwkeurige wijze geïnstalleerd.

CSbv is eveneens gevraagd de brandblusleidingen aan te leggen. Deze brandblusleidingen moesten onder de perrons en spoorrails door geboord worden. Deze werkzaamheden vonden plaats, terwijl de treinen bleven rijden.

 

Gestuurde boringen en avegaar boringen

Door middel van twee stuks gestuurde boringen met een lengte van 160 meter en een diameter van 540 mm zijn er in totaal 14 leidingen (7 stuks per boring) t.b.v. de WKO- en blusinstallatie geboord. Tevens zijn er drie stuks avegaar boringen uitgevoerd onder de sporen en perrons door. De boringen hadden een diameter van 323 mm en lengtes van respectievelijk 12, 50 en 60 meter. Allen t.b.v. de blusinstallatie. De werkplannen zijn door CSbv van A tot Z dicht gespijkerd. De werkzaamheden zijn succesvol afgerond en naar tevredenheid van de opdrachtgever uitgevoerd.

Terug naar projectoverzicht

Over ons

CSbv bestaat uit een drietal divisies die los inzetbaar zijn en ook optimaal samenwerken. CSbv werkt projectmatig en denkt drie stappen vooruit. Inzicht, technische kennis, planmatig werken, korte lijnen en vooruitdenken zijn punten waarmee wij ons onderscheiden. 

 VCA gecertificeerd